Членовете на камарата ползват 7% отстъпка на всички продукти


x Close

ОБЯВИ ЗА РАБОТА

Програма на CLGE за обмен на студенти и стажанти
Публикувана на: 29 Jul 2011
Валидна до: 01 Dec 2011
Целта на програмата е да се предостави възможност за студенти и стажанти да се запознаят с геодезическата практика в на различни европейски държави и едновременно да натрупат опит в областта.
Идеята на тази програма е CLGE да действа като мост между практическия и академичния свят. Това, което CLGE иска да постигне чрез такава програма е да се даде възможност на компаниите да публикуват обяви за свободни работни места и на студентите, желаещи да натрупат опит в различни европейски държави, независимо къде живеят в момента, да публикуват своята автобиография и налична информация. Следователно, с оглед на това, CLGE създаде място за среща на студенти и стажанти, които са търсят работа и на компании, които търсят студенти и / или стажанти.
Кандидатстването е достъпно он-лайн и формулярите могат да бъдат попълнени директно. Ако все пак срещнете някакви трудности, не се колебайте да се свържете с нас чрез електронната ни поща: FirstSTEP@clge.eu. Ние ще оценим, ако поддържате обратна връзка, както относно програмата, така и за това дали сте си намерили работа или сте осигурили работа. Поддържайте връзка с нас, за да можем да споделим опита Ви с останалите. Не се колебайте да се свържете с местната членуваща организация и да задавате въпросите си.
Благодарим Ви и късмет!!
Линк към сайта на програмата: http://www.clge.eu/trainee_program/
Компания: CLGE
Телефон: (+359 2) 855 87 52/ 955 73 45