Камара на инженерите по геодезия в България
Меню

Новини

Покана за Конференция и пленарна сесия на Постоянната комисия по кадастър на Европейския съюз 13 - 15 Март 2018 г. София, България

13.03.2018

Уважаеми колеги,
Във връзка с първото българско председателство на Съвета на Европейски съюз Агенцията по геодезия , картография и кадастър на България има удоволствието да Ви покани на Конференция и Пленарна сесия на Постоянната комисия по кадастър на Европейския съюз "Данните като основа на дигиталното общество" , която ще се проведе в периода от 13 до 15 Март 2018 година в гр. София, хотел Метрополитън, зала София.
Конференцията ще се фокусира върху пространствените данни и техните основни характеристики - качество и източници, сигурност свързана с поверителност, цялостност и защита, интеграция на данни и предоставяне на услуги. Също така ще бъдат разгледани някои предизвикателства в сферата на геопространствената информация като събирането, съхраняването, обработката и използването на данните от публичните органи за изпълнение на техните функции, за задоволяване на обществените нужди или за изпълнение на техните задължения по европейското законодателство.
Повече информация за събитието, включително дневен ред, социална програма и практическа информация, може да намерите на www.pccsofia2018.bg .

Copyright © 2021 Камара на инженерите по геодезия в България

Web design: DesignMeWeb